Posted by : Lleida Sports Web miércoles, 11 de julio de 2012



A falta de la confirmació del màxim organisme del futbol estatal, prevista pel proper dimarts, el conjunt de la Terra Ferma marxaria a un dels grups més difícils de la categoria amb els aragonesos.

El tema dels avals, els descensos administratius i la compra de places han fet que la Reial Federació Espanyola de Futbol es demori alhora de confirmar la composició dels grups que formaran la Segona Divisió B aquesta
temporada. Ahir, es va desvetllar un croquis de com quedarien tancats els grups, amb la sorpresa del desplaçament del Lleida Esportiu al Grup II per fer-hi quatre de 20 equips. A falta d'una confirmació oficial de la RFEF, que està prevista pel proper dimarts, el conjunt de la Terra Ferma quedaria emmarcat en un grup molt fort. L'altra gran 
novetat seria el desplaçament dels equips de Castella i Lleó al Grup I i el retorn dels aragonesos al II.

Les queixes dels clubs que formaran la Segona Divisió B aquesta campanya és clara. Tenen un total desconeixement de quins seran els seus rivals. A més, cada grup té les seves particularitats. Per aquest motiu, si un club sap a quin grup competirà pot planificar els fitxatges, amistosos de pretemporada i preparació física per ser més competitiu en aquella agrupació  En aquest sentit, que el conjunt lleidatà hagi quedat instal·lat, per proximitat geogràfica, al Grup II, fora dels catalans, pot ser un contratemps. Els de la Terra Ferma es podrien trobar amb equips com l’Alavès, l’Eibar, el filial de l’Athletic Club de Bilbao o el Real Unión Club de Irún.

A falta d’una confirmació clara, els grups quedarien d’aquesta manera:

- GRUP I: Madrid (8), Astúries (5), Castella i Lleó (abans al Grup 2)(3), Canàries (2) i Galicia (2)= 20 equips.

- GRUP II: País Basc (8), Cantàbria (3), Navarra (4), La Rioja (2), Aragó (la temporada passada al Grup 3)(2) i el Lleida Esportiu (separat dels catalans) = 20 equips.

- GRUP III: Cataluña (8), Comunitat Valenciana (8) i Balears (4) = 20 equips.

- GRUP IV: Andalusia (12), Extremadura (3), Castella-La Manxa (2), Múrcia (2) i Melilla = 20 equips.    

La Lliga començarà el cap de setmana del 26 d’agost i l’última eliminatòria per l’ascens serà el 30 de juny. La Copa del Rei s’iniciarà amb la primera ronda el 29 d’agost.

Per altra banda, el director tècnic del Lleida Esportiu, Jordi Esteve va parlar del nou fitxatge del club, Biel Medina.  ‘Medina és un central amb un llarg recorregut que ens aportarà experiència i fortalesa a l’eix de la defensa. És un jugador poderós en el joc aeri i que ja coneix a jugadors de l’actual plantilla’. A més, Esteve, va afegir que ‘és un defensa que ens pot ajudar a crear joc des de darrera en la sortida de pilota’.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -