Posted by : Juan Moreno Sánchez jueves, 19 de julio de 2012



El Lleida Esportiu va presentar ahir al migdia les noves equipacions per la temporada 2012-2013 i per la sorpresa de tothom, la tercera equipació d’enguany tindrà molt més significat que qualsevol equipació suplent que hagués lluit l’ entitat blava al llarg de la seva història.

Vermell, negre, verd, burdeus i d’altres colors han estat els que han acompanyat al Lleida en els seus partits fora de casa al llarg d’aquests anys. Tots ells sense gaire significat o simbolisme ja que, encara que el color burdeus sigui el de l’ensenya de la ciutat, sense cap mena de flor de lis ni símbol complementari passa bastant desapercebut. Tot i això, aquest any ha arribat la inspiració a la casa blava on, després de l’acceptació aclaparadora dels socis a la pregunta <<Voleu que aparegui la senyera a la samarreta del Lleida Esportiu?>> formulada al web oficial del club, s’ha decidit incorporar a l’armari del Lleida una samarreta amb una senyera com un temple. Ben bé ja no es tracta de que la senyera hagi aparegut a la samarreta del Lleida sinó que la samarreta dels blaus hagi aparegut d’una senyera. En fí, poesies apart. Aquesta decisió del club sembla bastant positiva. Primer per la qüestió de que el Lleida jugarà tots els partits de visitant d’aquesta temporada fora de Catalunya i, si més no, la samarreta podria ésser una projecció més de la identitat catalana més enllà de la La Franja. En segon lloc, aquesta samarreta podria ésser un bon punt a favor en quant al màrqueting i la venda de samarretes com mètode d’ingrés o, qui sap, si de publicitat i propagació del club. I es que no feia falta res més que escollir un disseny atrevit, quelcom innovador però, sense perdre l’essència. I així ha estat.
El president de l’entitat ha assegurat que les noves samarretes es podran adquirir a la nova botiga del Lleida que obrirà en breus al Camp d’Esports. Es desconeix quin serà el preu d’aquests nous equipaments. Tot i això, els més impacients o els qui tinguin més traça amb el brodat poden fer-se ja amb la nova equipació del Lleida sense escut al web oficial de Joma per un preu d'entre 12 i 18€.


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -