Posted by : Moises Camuñas viernes, 20 de julio de 2012

El davanter de les Borges Blanques, pichichi de l’equip a Primera Nacional, ha acceptat l'oferta del club per poder-lo ajudar a l'OK Lliga. 
Imatge del jugador i del president del Llista (Foto: Lleida Llista Blava)

El Lleida Llista Blava ha renovat a una de les peces clau de la plantilla. El davanter Lluís Rodero continuarà una temporada més marcant gols amb la samarreta del club lleidatà. El de les Borges Blanques tindrà el repte d’ajudar a l’equip a mantenir-se en la millor lliga de l’hoquei nacional.


L’entrenador del Llista, Albert Folguera, creu que la renovació del davanter és clau per continuar el projecte de l’equip a l’OK Lliga. La seva gran temporada a Primera Nacional, on va ser el màxim golejador de l’equip amb 40 gols, han fet que arribin ofertes d’altres clubs forts a nivell nacional i d’un equip italià. Però el fet que sigui entrenador d’un equip de la base i que els seus companys l’hagin mostrat tot el seu suport, han fet que Rodero declinés qualsevol oferta. A més, deixa la porta oberta per continuar en el futur vinculat al club tant com jugador i entrenador  de base, per ajudar a formar bons jugadors lleidatans, cosa que el cub valora molt positivament.

Amb la renovació de Rodero queda tancada la plantilla del Llista per aquesta temporada. Tant sols quedaria oberta la porta a un futur fitxatge si s’adaptés molt bé a les característiques tècniques que busca Folguera i econòmiques del club. La platilla del primer equip començarà la pretemporada el 27 d’agost.





Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -