Posted by : Juan Moreno Sánchez viernes, 27 de julio de 2012

SAÚL CRAVIOTTO
El jove palista lleidatà de només 27 anys lluitarà per revalidar el seu or de Pequín, tot i això en un altra vessant i sense el seu company inseparable, Carlos Pérez Rial. Craviotto és l’únic medallista dels últims Jocs Olímpics que repeteix a Londres 2012.  Saúl remarà en solitari a les aigües tranquil·les del K-1 200, una disciplina bastant adient pel palista lleidatà, molt explosiu en la sortida.

AYAD LAMDASSEN
Lamdassen, de procedència marroquí i resident a la ciutat de Lleida és un atleta reconegut en el món del cross on ha aconseguit els subcampionats europeus de 2010 i 2011. Als Jocs Olímpics de Londres, Lamdassen donarà el salt cap a la marató. Tot i això, cal destacar que en els anteriors J.J.O.O. ja hi va participar a la final dels 10.000m pista, on només va assolir la posició 24 mentre que als Europeus de Barcelona va aconseguir la quarta posició. El seu salt als 42km suposa una gran incertesa, tot i això, el seu ritme i les seves marques el situen per sota d’altres esportistes espanyols com Carles Castillejo, qui es va proclamar campió d’Espanya amb un temps superior al de Lamdassem.


JACKSON QUIÑONEZ
Equatorià i amb residència a Lleida, Quiñonez va ésser el primer esportista espanyol en participar a la final dels 110m tanques als JJ.OO de Pequín. Com a Pequín, aquesta edició li serà molt difícil d’aconseguir medalla ja que la resta de competidors es troben molt per sota de les seves marques. Tot i això, Quiñonez ja va aconseguir tot un éxit arribant a la final dels 110m tanques per primer cop en la història de l’esport olímpic espanyol i com a posseïdor del rècord nacional dels 60m tanques es declara com un lluitador més pels metalls o, si més no, per un bon posicionament.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -