Posted by : Lleida Sports Web sábado, 28 de julio de 2012


El Lleida Esportiu ha tancat la incorporació del defensa Manuel Jesús Casas García procedent del Guijuelo. El central, de 27 anys, es va lesionar abans de debutar a Primera amb l’Osasuna.
Manuel Jesús Casas García, més conegut com a ‘Molo’, s’ha convertit en jugador del Lleida Esportiu per afrontar aquesta temporada que entra. El defensa andalús va despuntar a l’Almeria. Uns anys després va arribar al filial de l’Osasuna, on va poder debutar a Primera de la mà de Camacho. Una lesió durant aquella setmana va tallar les ales a aquest central que després d’una llarga recuperació vol retrobar la seva llum.



Molo, va debutar en el futbol professional amb l’equip de la seua ciutat, l’Almeria (2005-2006). El conjunt andalús, dirigit pel mític Paco Flores es trobava a Segona Divisió A. La marxa de Paco Flores i l'arribada d’Unai Emery no van tallar les ales de Molo, però les exigències de l'Almeria van canviar i va tenir que buscar-se equip. El defensa va anar cedit a Figueres, on va disputar 16 partits i va marcar un gol. La temporada següent va decidir desvincular-se de l’Almeria i volar lliure. Molo, va fitxar pel Vila-real B, on va jugar un total de 20 partits i va aconseguir un gol.


L’Osasuna es va fixar en la temporada del central i se’l va endur al seu filial. Al novembre, José Antonio Camacho, entrenador del primer equip en aquell moment, va dir-li que debutaria a Primera, però la sort li va donar l’esquena. Aquella mateixa setmana es va trencar el lligament creuat anterior i el menisc extern i intern de la seva cama esquerra. A partir d’aquella lesió tot van ser problemes. La temporada següent en el filial navarrès es va tornar a trencar en un partit i, en 2010, es va tornar a ressentir de la lesió. En total, en tres temporades en el filial de l’Osasuna, Molo, solament va poder disputar 24 partits.  


L’última temporada, va marxar al Guijuelo, que es trobava en el Grup II de Segona B. En l’equip de la província de Salamanca, el defensa es va tornar a sentir jugador. Molo, va disputar un total de 30 partits i va aconseguir un gol. 


Des del club lleidatà, troben que la incorporació de l’andalús es molt profitosa pel seu coneixement de la categoria. A més, el jugador, un cop restablert de la seva lesió, vol tornar a ser aquell defensa que es va guanyar la confiança de Camacho per poder triomfar. Per altra banda, la contractació de Molo fa que la renovació de Jerson Bosch sigui gairebé una quimera. El de Fondarella es troba amb peu i mig fora del Camp d’Esports.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -