Posted by : Juan Moreno Sánchez miércoles, 25 de julio de 2012




El jove jugador del Lleida Esportiu Saife Alami, ha estat un dels jugadors seleccionats per la final del concurs The Chance, creat per la marca esportiva Nike amb l’objectiu de convertir-se en un dels aparadors més importants del panorama futbolístic. El jugador marroquí no només ha estat seleccionat sinó que és un dels favorits per molts dels assistents a la final ibérica on va aconseguir  els elogis de quasi bé tot el staff tècnic.
A The Chance, se’l compara amb jugadors de la talla de Thiago Alcántara i se l’emmarca en un estil de joc més brasiler que marroquí o espanyol als seus 19 anys d'edat.



Emili Vicente no va comptar gaire amb aquesta perla del marroc la temporada passada, a la qual només va poder gaudir de 87 minuts de joc. Tot i això va mostrar bones maneres i fins i tot va anotar un gol al camp del Gandía. Encara s'ha de veure si el jove Saife Alami entrarà dins dels plans de Toni Seligrat. D'altra banda, al concurs The Chance s'ha pogut veure un José Luis Canalis ('scouter' del Barcelona), molt interessat pel jugador del Lleida Esportiu. 


Esperem que aquesta temporada el jugador pugui gaudir d'ocasions per fer les delícies del públic del Camp d'Esports.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -