Posted by : Lleida Sports Web jueves, 9 de agosto de 2012

El Reus va sortir amb Ángel Blasco, Taranilla, Masqué, Vives, Beñat, Sergio León, Duran, Socías, Guaita, Alex López i Contreras. També van jugar Solanellas, Asensio, Robert, Marques, Prades, Argilaga, Nando, Pedrito, Fonte, Pallisé, Marc Buesa I Óscar Imaz.

Per la seva banda, conjunt de la Terra Ferma va sortir amb  Pau Torres, Carlos Barreda, Molo, Pau Bosch, Álex Cacho, Miki Massana, Álex Colorado, Genís Soldevila, Jesús Imaz, Pere Milla i Jaime Mata. També van jugar Genís Serra, Jorge Miramón, Asier, Roger Canadell, Dalmedo, Artur Gòdia i Oriol Esteve.

Àrbitre: Salas Montor.

Amonestacions:  al local Pedrito i al visitant Gòdia.

Gol: Marc Buesa (46’).

Els dos conjunts van començar buscant el domini de la pilota. Després d’uns minuts de tempteig, Mata va tenir la primera ocasió clara a favor del Lleida amb un xut refusat per Ángel. Poc després, Pau Torres va tenir que demostrar els seus reflexes amb dues sortides que van acabar amb el perill a l’àrea lleidatana. Passat l’equador de la primera meitat, Colorado va provar sort amb una rematada que el porter reusenc va desviar. Després d’aquestes ocasions, els dos conjunts van baixar la intensitat i es va arribar a la mitja part sense molts ensurts.

A la segona meitat, Toni Seligrat va donar entrada a Genís Serra, Jorge Miramón, Asier, Roger Canadell i Dalmedo per Pau Bosch,Carlos Barreda, Jesús Imaz, Pere Milla i Jaime Mata. La segona part va començar igual de pastosa que la primera però Buesa es va encarregar d’animar el matx amb un golàs, després d’una gran rematada (1-0).  Abans d’arribar als 20 minuts del segon període, Toni Seligrat va treure a Artur Gòdia i Oriol Esteve per Álex Cacho i Genís Soldevila. A partir d’aquest moment, els blaus –ahir de taronja- van trepitjar l’accelerador. Novament, Alex Colorado, en un llançament de falta va fregar el gol, però Ángel es va tornar a lluir.

Poc després van tornar a entrar Pau Bosch i Imaz per Molo i Colorado. D’aquesta manera, van coincidir sobre el terreny de joc els dos germans Imaz, Óscar al Reus i Jesús al Lleida. La resta del temps reglamentari no va donar molt més de si. Pau Torres va evitar una acció clara de gol del Reus i el Lleida no va acabar d’estar encertat en l’última passada. Finalment, l’àrbitre va donar per finalitzat el partit amb el resultat d’1 a 0 a favor dels reusencs.

El tècnic Toni Seligrat va restar importància al resultat i va assegurar que “ara la derrota ens servirà per aprendre”. El valencià va reconèixer que “m’ha agradat molt el meu equip. Ells han tret profit d’un córner a l’inici de la segona part i això ha decidit el partit”.

El Lleida, tot i la derrota, ha de treure conclusions positives i seguir creixent com a equip. La plantilla tindrà avui doble sessió d’entrenament i dissabte jugaran a Navarra davant l’Osasuna B (19:00). Per altra banda, avui, el club de la Terra Ferma tornarà amb les presentacions dels nouvinguts. El porter Pau Torres trepitjarà la sala de premsa del Camp d’Esports a partir de les 12:30.