Posted by : Lleida Sports Web lunes, 27 de agosto de 2012

L’equip dirigit per Joaquín Prado, després de presentar a Juampi Sutina i Pierre Oriola, ha donat el tret de sortida a la pretemporada 2012/2013. 
Imatge dels integrants de la primera sessió d'entrenament (Foto: Javi Enjuanes i Jordi Giné)
El Força Lleida Club Esportiu ja està funcionant. Després de completar la plantilla en poc més d’una setmana, l’entitat de nova creació ha començat la pretemporada sota les ordres de Joaquín Prado. La sessió ha sigut posterior a la presentació de Pierre Oriola i Juampi Sutina com a nous jugadors del club. 

L'acte ha tingut lloc a l’oficina que l'entitat ha habilitat a Lleida, situada al carrer Irene Solsona, número 5. En la roda de premsa, els dos jugadors s’han mostrat molt contents d’incorporar-se a un club com el Força Lleida i de tornar a la capital del Segrià, ja que els dos havien jugat a la ciutat. El tècnic del conjunt que vestirà de color negre en la seva primera equipació, ha remarcat que "dins de las possibilitades econòmiques del club, tenim la millor plantilla possible. Estic content". 

Després de la presentació dels jugadors, Joaquín Prado ha donat el tret de sortida a la pretemporada al Barris Nord. Els jugadors nacionals i alguns júniors han sigut els protagonistes del primer entrenament. Demà, els components de la plantilla aniran a fer-se les proves mèdiques i podrien començar a arribar els americans. 

Per altra banda, el club ha informat que aquesta setmana les oficines de Lleida i Torrefarrera estaran obertes de 17.00 a 21.00 hores. Totes les persones que treguin el seu abonament durant aquest període de temps rebran un obsequi i se'ls aplicarà l'IVA vigent.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -