Posted by : Moises Camuñas viernes, 31 de agosto de 2012

El Juvenil A del Lleida Esportiu arrenca una temporada “plena d’il.lusió”

El debut és aquest dissabte a les 17.15 a Villassar de Mar 

El conjunt que aquest any torna a dirigir Javi Rey obre la campanya a la Lliga Nacional amb el repte d’aconseguir un bloc competitiu que, a llarg termini, lluiti per l’ascens a la Divisió d’Honor. 


Els blaus arrenquen el campionat aquest dissabte al camp del Vilassar de Mar (17.15) amb la il.lusió per bandera. Estrenar la competició oficial amb un triomf seria la millor manera de donar forma al repte marcat pel cos tècnic del Juvenil A. 

L’entrenador, Javi Rey, assegura que “tenim un equip molt jove. La gran majoria de jugadors són de primer i segon any. Per tant, l’ascens no és cap obligació”. El tècnic blau admet que “volem construir un equip competitiu, que a la llarga, és a dir la temporada vinent, pugui lluitar per tornar a la Divisió d’Honor. Ara és massa precipitat parlar d’ascens amb la quanitat de bons equips que hi ha a la categoria”. 

L’actual plantilla del Juvenil està conformada pels següents jugadors: Óscar Villanueva, Gerard Gras, Jaume Viñes, Sergi Iglesias, Ramon Sanjuan, Albert Pracerisa, Mohamed Silha, Héctor Serés, Lluís Roqué, Eduard Morancho, Jordi Trullols, Bakore Mangara, Óscar Canadell, David Martín, Isaac Pérez, Jordi Martínez, Jordi Cucó, Dani González, Francesc Peralta, Sasha Uriel i Josu Díaz.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -