Posted by : Lleida Sports Web martes, 14 de agosto de 2012

El de Miralcamp serà el preparador físic i ajudarà a Albert Folguera en la direcció d’una plantilla que afronta el repte de mantenir-se a l’OK Lliga. 
El Lleida Llista Blava ha confirmat aquest matí la incorporació d’Isidre Brufau. El lleidatà serà el preparador físic, després de dos anys sense tenir aquesta figura a la plantilla. A més, a petició d’Albert Folguera, serà el segon entrenador. Amb aquest moviment, el club vol afrontar amb garanties la tornada a la màxima categoria de l’hoquei. 

El lleidatà, amb un Màster en ciències mèdiques aplicades a l’esport i un altre en alt rendiment esportiu, al 2005 va viure la seva etapa més gloriosa en aquest esport sent el preparador físic del CE Noia Freixenet,de l’OK Lliga. En aquells quatre anys a l’equip barceloní, Brufau va guanyar una Copa del Rei i va viure dos play-off d’OK Lliga i una Final Four en la competició europea. A més d’aquest serveis, el de Miralcamp també a participat en programes d’exercicis físics per a la salut i també a tocat la branca de l’ensenyament. 

Amb Brufau, el Llista continua apostant per la gent de casa. Isidre, afronta amb molta il·lusió aquesta nova etapa esportiva, a la que espera aportar tots els seus coneixements per ajudar a l’equip lleidatà a assolir el seu objectiu, que no es altre que la permanència. 

Tan bon punt les dues parts es van ficar d’acord, Brufau es va posar en contacte, un per un, amb els jugadors que estan de vacances. El nou preparador físic els hi va comunicar una sèrie d’exercicis per tal d’arribar al començament de la pretemporada , el 27 d’agost , amb un cert to físic i guanyar així uns dies.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -