Posted by : Juan Moreno Sánchez viernes, 3 de agosto de 2012

El Lleida eliminava al València de Ranieri de la Copa, l'any 2004.

El Lleida Esportiu queda exempt de la primera ronda de la Copa del Rei i, per tant, no disputarà la primera eliminatòria, accedint directament a la fase on s'hi incorporen els equips de la Segona Divisió A. Tot i això, el Lleida disposarà d'una oportunitat de luxe, i no haurà de creuar-se amb cap equip de Segona Divisió A a la segona ronda i és que el Lleida s'enfrontarà, a partit únic, contra el guanyador del Laudio ( campió del Grup IV de 3ª Divisió la passada temporada) - Eibar ( Grup II de Segona Divisió B). En cas que el Lleida Esportiu superés aquesta segona fase i una posterior, que es disputarà entre els equips de Segona Divisió A i B, el públic del Camp d'Esports podria tornar a gaudir d'un partit de primera i el club podria aprofitar per fer caixa ja que en aquesta ronda s'incorporen tots els equips de la Lliga BBVA.
 L'últim equip de Primera Divisió que va visitar el Camp d'Esports en la competició del K.O. més important de l'estat va ser el Getafe, que a l'any 2005, va haver de suar sang per emportar-se la victòria al Camp d'Esports on va superar al temps de descompte i després d'empatar un 2-1 a deu minuts del final a una Unió Esportiva Lleida, llavors, a Segona A.
A més a més, aquella temporada, el Lleida venia amb el cartell de matagegants ja que la temporada anterior, el conjunt blau havia eliminat al València amb un gol d'Albert Crusat a la que va ser la primera i l'última ronda per l'equip de Claudio Ranieri, qui dirigia al València en aquella etapa, no gaire fàcil per al conjunt txe.


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -