Posted by : Lleida Sports Web sábado, 11 de agosto de 2012

Saül Craviotto ha aconseguit la medalla de plata aquesta matí després de finalitzar segon en la final de K-1 200 metres en els Jocs Olímpics de Londres. El palista lleidatà (36.540) va creuar la línea de meta per darrere del britànic Ed McKeever, després d’un gran sprint en els últims 100 metres. Amb la medalla sumada a les instal·lacions d’Eton Dorney, Craviotto suma ja dos metalls olímpics. 

L’últim participant lleidatà en aquests Jocs, va sortir una mica endarrerir respecte als seus rivals. Craviotto va anar controlant el seu ritme i passat l’equador de la prova va fer el seu atac. Amb la potència de palada del lleidatà, unes 140 per minut, va rebassar a tres adversaris i solament va ser superat per l’ídol local, Ed McKeever, que va dominar la prova des del principi amb un ritme espectacular. A més, McKeever venia de ser plata en el Mundial de Szeged (Hongria) i bronze en l'Europeu de Zagreb. El canadenc Mark de Jonge (36.657), que es va imposar al lleidatà en la semifinal, va completar el podi de la prova. 

Craviotto ha sumat aquesta plata sent nou en la categoria de K-1 200 metres. A diferència dels altres competidors, tots més rodats que ell i coneixedors de la categoria, el lleidatà solament va poder fer una prova seria en els campionats d’Espanya del passat mes a l’embassament de Trasona, a Astúries. Craviotto es va imposar amb claredat i va agafar confiança de cara a aquests jocs. 

L’esportista lleidatà aconsegueix així la seva segona medalla olímpica, la primera de plata i en solitari, després de l'or assolit en els Jocs Olímpics de Pequín en K-2 500 metres al costat del gallec Carlos Pérez Rial 'Perucho'. Amb aquestes dos medalles iguala al ciclista lleidatà Sergi Escobar, que va penjar-se dos de bronze en els Jocs d’Atenes del 2004. Amb aquest palmarès, Craviotto es converteix, encara més, en llegenda viva de l’esport lleidatà.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -