Posted by : Juan Moreno Sánchez jueves, 30 de agosto de 2012

Els jugadors de la UE Lleida celebren el gol de A. Crusat davant el València

El Lleida Esportiu iniciarà la Copa del Rei amb un cara a cara al Camp d'Esports, el 12 de setembre, contra la SD Eibar en el que serà la segona ronda de la competició del K.O. de l'Estat espanyol. El conjunt de la Terra Ferma va quedar exempt de la primera fase del campionat i arriba al segon esgraó de la competició amb oportunitats ja que s'enfrontarà a un equip de la seva mateixa categoria com és l'Eibar, que visitarà el Camp d'Esports després d'haver eliminat al CD Laudio, de Tercera Divisió, per un ajustat 0-1.
Torna al Camp d'Esports el futbol de Copa. Aquell futbol diferent que tants bons moments ha deixat a la memòria de l'afició lleidatana que es podrien tornar a viure en cas que el conjunt de Toni Seligrat superés dues rondes, tenint així l'oportunitat de "matar algun gegant" com ja ho va fer el Lleida de Miguel Rubio, el 2004, amb el València de Ranieri.
Fent un repàs històric, cal destacar que el Lleida i l'Eibar han jugat 26 partits en tota la seva història dels quals el conjunt blau ha guanyat 7, ha perdut 8 i ha empatat 11, aspecte que remarca la igualtat dels seus creuaments.



Lleida - Reus a la tercera ronda de la Copa Catalunya

El Lleida s'enfrontarà al Reus el proper 5 de setembre a la tercera ronda de la Copa Catalunya a partit únic al Camp Nou de Reus. El Lleida Esportiu va perdre per la mínima (1-0) en la seva darrera visita a l'estadi reusenc aquesta mateixa pretemporada.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -