Posted by : Lleida Sports Web domingo, 7 de octubre de 2012

Un centenar de ciclistes participen en aquesta modalitat extrema del Mountain Bike, que ha tingut la Seu Vella i el riu Segre com a punts de referència de la prova 

Imatge de la baixada d'un participant a la prova (Foto: Paeria)
Lleida ha tornat a triomfar amb l’espectacularitat de la cinquena edició Lleida Down Town, que enguany s’ha estrenat com a prova internacional i s’inclou al circuit UCI, Unió Ciclista Internacional. 

Amb aquesta prova Lleida es converteix en una de les referències mundials, juntament amb París, Sao Paulo, Lisboa i Valparaiso, d’aquesta disciplina. Milers de persones han anat seguint durant la jornada el descens dels participants al llarg del seu recorregut pel Centre Històric. Un centenar de ciclistes d’arreu del món participen en aquesta modalitat extrema del Mountain Bike, amb un circuit de 2 quilòmetres, i que està ple d’obstacles i fortes pendents. 

La Penya Ciclista Colomina és la principal entitat impulsora de la competició, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida, la Direcció General de l’Esport, la Federació Catalana de Ciclisme i la Real Federación de Ciclismo. El Mountain Bike va arribar a Europa a principis de la dècada dels 90 i amb la seva arribada van sorgir diferents modalitats , entre les quals el down hill. La modalitat urbana de mountain bike presenta com a al·licient la transformació dels carrers més emblemàtics de la ciutat creant un circuit urbà de bicicleta tot terreny. 

L’any que ve Lleida també té confirmada la internacionalitat d’aquesta prova BTT.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -