Posted by : Moises Camuñas sábado, 23 de marzo de 2013

El conjunt lleidatà va fer un partit molt complert, tot i les badades al tram final del partit que van ficar la poral cos, i s’assegura finalitzar la temporada amb un balanç positiu de resultats 

Imatge d''arxiu d'un partit del conjunt lleidatà (Foto: AE Sedis Bàsquet)
El Cadí ICG Software va sumar ahir la seva onzena victòria contra Beroil Ciudad de Burgos per 72-67 en l’últim partit com a local de la Lliga regular. Les lleidatanes que, sens dubte, s’han fet fortes durant tota la temporada al Palau d’Esports van sortir a per totes des de l’inici. Una vegada les amfitriones van trepitjar l'accelerador, van deixar enrere a les visitants. Un parcial d'11-0 va posar el 23-9 poc abans de tancar el primer quart. En el segon, les coses van ser sortir encara millor. La superioritat del Cadí va ser palpable i el partit va arribar al descans amb un contundent 44-25. En la represa, el matx va canviar completament amb un parcial d'11-23 favorable a les visitants (55-48). En l'últim període, el Burgos va morir lluitant i va cedir davant d’un Cadí que va tirar d'individualitats per resoldre el partit. 

Les visitants van inaugurar el marcador amb una cistella de Cuevas. Malgrat les imprecisions ofensives del Cadí, Traoré i Covington van aconseguir donar la volta al marcador (4-2). Traoré es va entonar i amb dos llançaments ràpids va posar el 8-4. Després d’un temps mort demanat pel tècnic visitant, Miguel Ángel Ortega, les lleidatanes van allargar el seu parcial fins al 8-0 (12-4). Ja ficades completament en el partit, les locals es van posar 14 punts per sobre amb un parcial d'11-0 (23-9). La visitant Gil va tancar el període amb un tir lliure que va posar el 23-10. 

El segon quart va començar amb un triple de Parham (26-10). Les castellanes semblaven no estar al pavelló i Niedola va trobar una falta fàcil i va encertar els dos tirs lliures pertinents (28-10). Malgrat el marcador, el Burgos va intentar canviar sistemes i provar situacions i Chumillas va posar un parcial de 0-6 des de la zona exterior (32-20). Va reaccionar el Cadí des del joc interior gràcies a Bartonova, Covington i De Kleijn, que van posar el màxim avantatge (+21) del partit per a les locals (42-21). El matx va arribar al descans amb dos tirs lliures d’Allison, que van servir per posar el 44-25 en l'electrònic del Palau d’Esports. 

El Beroil va sortir amb una altra actitud i molt endollat dels vestuaris i va retallar distàncies amb un parcial de 2-10 (46-35). El tècnic local Andreu Bou va aturar el partit per ordenar a les seves jugadores. En la represa, Oravcova va encistellar un triple, però Chumillas va posar el 49-37. Les lleidatanes van perdre una mica el nord i el Burgos, sense variar el seu joc, va seguir retallant (51-45). Les locals, amb el braç encongit, van tenir moltes dificultats per anotar. Entrant en l'últim minut del tercer quart, Tania Pérez i Covington van encistellar per a les locals i Chumillas va posar el 55-48 en el marcador. 

L'últim període es va iniciar amb un equip motivat i un altre amb molts dubtes. Niedola i Covington van començar anotant (59-48). Un 2+1 intel•ligent d’Allison va iniciar un parcial de 0-9 del Burgos que va posar el partit molt interessant (63-62). El Cadí va cedir el seu joc a les individualitats i Traoré i Parham van posar un petit avantatge en l'electrònic (67-62). En el següent atac, el Beroil es va menjar la possessió i Chumillas va regalar una falta infantil a les lleidatanes. Les visitants ,però, no es van rendir i Chumillas va posar el 70-65 des de la zona exterior. Mancant 20 segons, Gil va apropar al seu equip a 3 punts (70-67). Finalment, Bartonova va estar encertada des de la línia de tir lliure i Allison es va jugar un triple a la desesperada que no va entrar i el partit es va tancar amb un ajustat 72-67. 

El Cadí ICG Software tancarà la temporada regular el proper dissabte a la pista del Conquero de Huelva (19:00h). 

Fitxa tècnica: 

CADÍ ICG SOFTWARE (72): Oravcova (3), García (2), Traoré (19), Covington (17), Parham (8) -cinc inicial- Bartonova (7), De Kleijn (5), Bahí (-), Niedola (8) i Tania Pérez (3). 

BEROIL CIUDAD DE BURGOS (67): Berta Chumillas (18), Regina Gómez (3), Blanca Marcos (5), Rachel Allison (15) Aitana Cuevas (8) -cinc inicial- Anna Gómez (7), Laura Gil (11) i Itziar Llobet (-). 

PARCIALS: 23-10 / 21-15 / 11-23/ 17-19. 

ÀRBITRES: Antonio Manuel Zamora Rodríguez i José María Terreros San Miguel. 

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la 21a jornada de la Lliga Femenina disputat al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell davant de 500 espectadors.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -