Posted by : Lleida Sports Web lunes, 25 de marzo de 2013

Alejandro Serret, del Club Tennis Lleida, ha caigut davant del valencià Sergio Gómez per un contundent 6-4 i 6-0. Dimecres serà la final del torneig
Imatge del lleidatà durant el seu partit (Foto: CT Urgell)
El XXXIV Torneig de Setmana Santa-XIII Trofeu Albert Costa ja coneix als seus semifinalistes. La d’avui ha estat una jornada marcada pel fort vent i tot apunta a que demà la meteorologia també pot ser un factor determinant. 

Entre els semifinalistes no hi haurà cap jugador lleidatà, després que avui, l’únic supervivent, Alejandro Serret (CT Lleida), no pogués guanyar el seu enfrontament de quarts de final davant el valencià Sergio Gómez (6-4 i 6-0). 

Qui no ha donat peu a la sorpresa ha estat la castellano lleonesa Paula Arias. L’actual campiona d’Europa i d’Espanya s’ha desfet per un doble 6-1 de Mar Burjats. Arias es veurà en les semifinals de demà amb la catalana Antonela Stoica, que accedeix després de vèncer per 6-2 i 6-3 a Cristina Moll. Per l’altra banda del quadre femení es trobaran a l’avantsala de la final Carla Girbau i la canària Carlota Molina, un dur enfrontament entre la número set i la número dos del torneig. 

Les semifinals masculines estaran composades pels duels Alejandro Vedri-Pablo Schelcher i Rafael Izquierdo-Sergio Gómez. Per rànquing, els dos favorits són el balear Schelcher, cap de sèrie número tres, i el gallec Rafael Izquierdo, numero sis, encara que amb el que s’ha pogut veure durant tota la competició, tots quatre jugadors tenen opcions d’accedir a la final. 

Demà, a partir de les 10.00 hores del matí, es disputaran simultàniament els quatre enfrontaments de semifinals.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -