Posted by : Lleida Sports Web domingo, 2 de junio de 2013

El defensa va igualar el gol inicial del Leganés quan es donava per fet que el conjunt madrileny seria el vencedor d'aquesta ronda. Jaén i Hospitalet són els rivals que podrien esperar al Lleida Esportiu a la segona ronda de la promoció d'ascens a Segona A. 



Butarque quedarà sempre a la memòria dels quasi 300 lleidatans que van acompanyar ahir al Lleida Esportiu a la ciutat madrilenya. El Lleida es va classificar per la següent eliminatòria del Playoff "in extremis" en un partit atractiu quant a l'ambient, no tant, pel joc.
Des del minut u, els dos conjunts van sortir a tantejar-se. Bona disposició defensiva del Lleida, que va saber aturar les primeres empentes dels madrilenys i poques ocasions de perill en amdós bàndols. Fins al minut 19 cap dels dos equips va arribar a porta. Dioni rematava a la mitja volta i Pau Torres aturava en dos temps. Posteriorment, Fer Ruíz rematava de cap a la portería de Pau Torres, sense èxit. La resposta del Lleida arribava al minut 27, amb una bona jugada individual de Jesús Imaz que rematava desviat. Poc després, Carlos Martínez, després de marxar de dos jugadors lleidatans va xutar amb la seva cama esquerra però la pilota va sortir mossegada a les mans de Pau Torres.

La millor ocasió de la primera part la va tenir el Leganés amb el seu davanter, Dioni, que després de controlar en carrera retallava a Biel Medina i rematava i obligava a Pau Torres a realitzar una bona intervenció. A partir d'aquí, el partit es va endurir i els dos conjunts van entrar en disputes i picabaralles constants que van finalitzar a la mitja part amb incidents al túnel de vestidors.

A la represa, el Leganés va sortir més endollat que el Lleida i Fer Ruíz disposava de la primera ocasió.
A la següent jugada, Pau Torres salvava el seu equip enviant una rematada perillosa a còrner. Jaime Mata intentava adelantar el Lleida amb una vaselina que marxava per sobre del travesser de la porteria de Falcón.
Els locals seguien atacant i, un minut 64, una pilota a l'espai deixava sol a Dioni davant de Pau Torres, però, el barceloní va aturar la rematada del davanter pepinero. 
Al minut 69, el partit va haver d'aturar-se durant 10 llargs minuts degut a que l'àrbitre va necessitar les assistències mèdiques per un problema a la cama esquerra. El col·legiat va intentar seguir amb el partit passats els deus minuts d'aturada, però, finalment va haver de canviar la seva posició amb l'auxiliar de banda.

Aquesta aturada va refredar els dos equips i va fer que el partit s'allargués més del compte. 
El Leganés va saber aprofitar-ho. Pirez rematava una centrada des de l'esquerra i posava el conjunt madrileny per sobre al marcador (1-0). Amb aquest resultat i arribant al final del temps reglamentari, els madrilenys es veien ja guanyadors de la ronda del Playoff. Butarque es va crèixer i l'afició va crear un ambient insoportable per qualsevol que es trobi amb un resultat en contra. No va ser el cas del Lleida Esportiu, que va posar el Leganés contra les cordes fins a l'últim sospir. Últim sospir en què Mario Fuentes va foradar la porteria de Falcón i va emmudir Butarque. 

En acabar el partit els jugadors van córrer al sector de la grada on es trobaven els quasi 300 seguidors del Lleida per celebrar el triomf amb ells.

Demà a partir de les 17:00 hores es farà el sorteig que decidirà el proper rival del Lleida Esportiu en aquesta promoció. Entre els possibles rivals, hi ha el Real Jaén i L'Hospitalet, primers classificats de la categoria que no han superat la primera eliminatòria. 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -