Posted by : Lleida Sports Web lunes, 16 de septiembre de 2013

Dos gols del jugador local en els últims minuts donen la victòria a la U.E. Tàrrega
Imatge d'una acció ofensiva del local Juclà (Foto: Francesc Gasull)

Francesc Gasull / Josep Canosa

La U.E. Tàrrega es va imposar amb dificultat al Marianao en un partit travat i amb escasses ocasions clares de gol (2-0). El primer temps va ser tan insuls com anodí, amb un joc molt poc fluid per part dels dos conjunts i amb ocasions de gol que apareixien amb comptagotes. Les accions ofensives més destacables del Tàrrega a la primera meitat van ser una falta directa de Carballo que se'n va anar fora per molt poc (15'), un córner que es va passejar per davant de l'àrea del Marianao sense trobar rematador (16') i un tret de Vendrell que no va veure porteria, en el minut 32.

Per part dels visitants, l'ocasió més clara la van tindre en el minut 39, quan el porter local Joel Mur va evitar que el Marianao es posés al davant en el marcador amb una gran intervenció. Amb el resultat inicial de 0-0 es va arribar al final dels primers 45 minuts.

A la represa, el duel va seguir amb la mateixa tònica fins que, en el minut 69, Ricky va veure la targeta roja directa quan el col•legiat es va adonar d'una agressió duta a terme pel jugador visitant i amb el local Delgado com a víctima. El Marianao, amb un jugador menys, va decidir tancar-se al darrere a l'espera de poder fer algun contraatac. Això va propiciar que el Tàrrega aconseguís el domini del centre del camp i va començar a sentir-se més còmode sobre el terreny de joc, una cosa que no havia passat en cap moment des del xiulet inicial.

En el minut 77, Vendrell a punt va estar d'inaugurar el marcador, però la rematada va ser desviada a córner pel porter visitant. El davanter local no va perdonar en la seua següent acció i, aprofitant una pilota que va quedar morta a l'àrea rival, va marcar el primer gol del partit en el minut 82 (1-0).

La U.E. Tàrrega, lluny de conformar-se amb la victòria per la mínima i tancar-se al darrere per salvaguardar els punts, va continuar atacant fins a l'últim minut a la recerca del gol que sentenciés definitivament el partit. L’anhela’t gol va arribar en el minut 89 quan, de nou, Vendrell va perforar les xarxes de la porteria visitant al finalitzar una gran jugada col•lectiva del conjunt blaugrana (2-0).

Gràcies a la victòria per 2-0 obtinguda a casa davant del Marianao, i després de l'empat aconseguit en la primera jornada al feu del Vilanova (1-1), el Tàrrega se situa en la sisena posició de la taula classificatòria del grup II de Primera Catalana, empatat a 4 punts amb Horta, Martinenc, Catllar i Viladecans. Precisament, aquest últim conjunt serà el que rebrà al seu feu el Tàrrega en la següent jornada.

El líder de la categoria és el Balaguer, que suma 6 punts gràcies a haver aconseguit dos victòries en les dos primeres jornades de Lliga.